Skip to main content

Vi utför taktvätt i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag

Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder utöver taktvätt och fasadtvätt  även rengöring, ytbehandling och målning av tak och fasader. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Vi vill ha med dig i vårt arbete!

Vet du om att de flesta tak, om man underhåller dem, kan hålla upp till och med 30 år? Förutom att man bevarar funktionaliteten så ger det också ett fräscht utseende! Du kan genom att rusta upp ditt hustak, även lyfta hela ditt hus i sin helhet.

En professionelt utförd taktvätt höjer värdet på ditt hus och du kan använda dig av ROT-avdraget

För att bevara hustaket estetiskt samt förlänga dess livslängd behövs en taktvätt utföras av personer med rätt kompetens. Dels ger man sig upp på höga höjder, sedan krävs rätt kunskap och utrustning.

Taktvätt är ett farligt arbete som bör överlåtas till proffs med rätt verktyg och säkerhetsutrustning

Hur många år sedan är det du eller någon annan utförde en taktvätt på just ditt hus? Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

Kontakta oss för offert
Bil på ett bättre tak

Mossa och alger förhindrar således avrinningen och bidrar istället till fukt

Mossa och alger, som många gånger för den novisa upplevs som tråkigt innebär så mycket mer! Mossan binder ihop vätska som ansamlas, vilket i sin tur leder till att det tränger in i pannornas porer och slutligen kan dem spricka. Mossa och alger förhindrar således avrinningen och bidrar istället till fukt.

Det är där vi på Lorné Tak & Fasadtvätt kommer in! Vi hjälper dig med taktvätt samt takmålning.

Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder utöver taktvätt även tak- och fasadmålning samt avfärgning. Vi är också miljödiplomerade via Svensk Miljöbas.

“Mossan binder ihop vätska som ansamlas, vilket i sin tur leder till att det tränger in i pannornas sporer och slutligen kan dem spricka. Mossa och alger förhindrar således avrinningen och bidrar istället till fukt.”

Daniel Johansson, ägare Lorné Tak & Fasadtvätt ABMossa är faktiskt ett verkligt problem
Före- och efterbild på taktvätt

Lorné Tak & Fasadtvätt utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt