Skip to main content

Vi utför takmålning i Göteborg med omnejd.

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder utöver takmålning och fasadtvätt även rengöring, ytbehandling och avfärgning av tak och fasader. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Vi vill ha med dig i vårt arbete!

Har du funderat på om det är dags att byta ut ditt tak? Är det fullt av mossa och alger och ger ett tråkigt intryck i jämförelse med ditt hus i sin helhet? Ingen fara! De flesta hustak kan med fasadtvätt och takmålning inte bara öka livslängden  på det befintliga som ligger idag, utan också rustas upp så att det upplevs som ett nytt tak. Föreställ dig hur ditt tak såg ut vid nybyggnadition!

Målare i Göteborg

Takmålning

Innan takmålning rekommenderas en taktvätt. Vi kommer ut för en kostnadsfri rådgivning där vi tillsammans besiktigar och går igenom just ditt hustaks behov. De hustak som sedan går att målas om, eller som vi på fackspråk kallare det, försegling, är plåttak samt betongpannor.

Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder utöver takmålning även tak- och fasadtvätt samt avfärgning. Vi är också miljödiplomerade via Svensk Miljöbas.

Så här går det till

  • Hustaket tvättas rent – vi använder högtryckstvätt
  • Kembehandling – för att förhindra algväxt, mossa och sporer
  • Eftersköljning – vi spolar av taket en extra gång
  • Försegling – vi målar ditt hustak

NOXYDE

När vi målar plåttak använder oss av Noxyde som ger ett underhållsfritt tak en lång tid framöver. Noxyde är korrosionsskyddande och tätande färg som är optimal för skydd och renovering av plåttak. En stor fördel med Noxyde är det vattenbaserat och inte påverkar miljön negativt. Det innehåller också aktivt rostskydd. Vi erbjuder 10 års garanti om man följer skötselråden efter utförd takmålning.

Lorné Tak & Fasadtvätt utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402 520

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt