Lorné Tak & Fasadtvätt, din målare i Göteborg

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder utöver fasad- och taktvätt samt takbyte även flera tjänster inom måleri. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Välkommen till din målare i Göteborg.

Är det dags att måla om? Vi kan se över en helhetslösning där fasadmålning, inomhusmålning och takmålning kan utföras efter dina önskemål eller om du bara är ute efter en specifik tjänst.

Lorné Tak & Fasadtvätt har flera års erfarenhet av måleritjänster och vi utför dessa med ett noga utfört grund- och förarbete vilket innebär ett hållbart slutresultat.

Välkommen till din målare i Göteborg!

Målare i Göteborg

Din målare i Göteborg

 

Takmålning

Börjar det bli dags att fräscha upp ditt tak? Låt oss genomföra en takmålning.

Underhåll ditt tak från rost och slitage. Lorné Tak & Fasadtvätt har mångårig erfarenhet och oavsett om du har betong- eller plåttak garanterar vi ett hållbart slutresultat. En takbehandling skyddar och ökar värdet på din fastighet och vid noga utfört arbete håller det samma kvalitet upp till 10 år.

Fasadmålning

Fasaden är inte bara det yttre skalet som representerar ditt hem utan är också den del som är mest utsatt för sol, vind och temperaturväxlingar. Vi på Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder tjänsten fasadmålning där vi först genomför en kostnadsfri översyn och hjälper dig sedan att ta fram rätt nyans. Vid behov och önskemål för att skapa ett nytt och fräscht helhetsintryck kan fönsterrenovering vara aktuell, likaså målning av trappräcken.

Inomhusmålning och tapetsering

När du anlitar oss för din inomhusmålning lämnar du över arbetet i trygga händer. Vi utför allt förarbete, såsom att täcka listor, golv och annat kringliggande.  Vi erbjuder tjänster såsom vägg- och takmålning samt tapetsering.

Lorné Tak & Fasadtvätt när du vill anlita professionell personal till din inomhusmålning. Vi är också miljödiplomerade via Svensk Miljöbas.

Lorné Tak & Fasadtvätt, din målare i Göteborg.

Lorné Tak & Fasadtvätt utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402 520

Vill du anlita en målare i Göteborg, kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt