Skip to main content

Vi utför fönsterrenovering i Göteborg med omnejd.

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder utöver takmålning och fasadtvätt även fönsterrenovering. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Vi vill ha med dig i vårt arbete!

Börjar det bli dags att fräscha upp och förnya era fönster? Vi på Lorné Tak & Fasadtvätt har många års erfarenhet av fönsterrenovering och vi utför arbeten så som slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster och dess fönsterkarmar.

Fönsterrenovering

Genom att anlita någon som renoverar och förnyar dina fönster, istället för att köpa helt nya, blir det dels kostnadseffektivt samtidigt som du värnar om miljön. Med en korrekt utförd fönsterrenovering brukar kittet hålla sig i många år. När man utför en fönsterrenovering så bör man även måla om fönstret. Vilken färg eller vilka färgnyanser som bör användas är en personlig fråga, men är du inte säker kan du alltid fråga oss.

Lorné Tak & Fasadtvätt när du vill anlita professionell personal till din fönsterrenovering. Vi är också miljödiplomerade via Svensk Miljöbas.

Så här går det till

En fönsterrenovering kan se olika ut beroende på vilket arbete som behöver utföras. Det kan innebära alltifrån skrapning till att behandla rost. Fönstren kan vara i gott skick trots att utsidan ser tråkig ut. Då behöver en kittning utföras, vilket betyder att man tätar fönstrets glasrutor och bågar.

Vill du måla om dina fönster? Inga problem! Vi ersätter den gamla färgen med ny och fräsch färg i kombination med att vi behandlar eventuell rostansamling.

Lorné Tak & Fasadtvätt utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via får kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402 520

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt