Skip to main content

Vi utför fasadtvätt i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning.

Lorné Tak & Fasadtvätt har många års erfarenhet och vi garanterar ett proffesionellt och hållbart resultat. Fasadtvätt är en av våra specialiteter och utöver det erbjuder vi även taktvätt som vi kan planera in samtidigt.

Vi utför all sorts fasadtvätt, från trä och plåt, till tegel och mursten. Vi har många års erfarenhet och anpassar rengörningen efter materialet.

Varför bör husfasaden tvättas?

Lika viktigt som det är att hålla ditt tak rent från mossa och alger behöver även din husfasad samma underhåll. Vi rekommenderar bland annat att träfasader bör underhållas en- till två gånger per år  för att förhindra att sporer tränger in i materialet och som i sin tur kan leda till att det spricker.

Fukt, regn och föroreningar bryter ned och förstör fasader. Det kan leda till fuktskador och mögel, vilket då ofta resulterar i att man behöver byta ut hela fasaden. Men oroa dig inte, vi på Lorné Tak & Fasadtvätt hjälper dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Vi är miljödiplomerade via Svensk Miljöbas.

Kontakta oss för offert
Fasadtvätt

“Lika viktigt som det är att hålla ditt tak rent från mossa och alger behöver även din husfasad samma underhållning”

Daniel Johansson, ägare Lorné Tak & Fasadtvätt ABSporer kan tränga in och på sikt spricker fasaden och fukt tränger in
Fasadtvätt

Lorné Tak & Fasadtvätt utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt