Vi utför fasadmålning i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Lorné Tak & Fasadtvätt erbjuder utöver takmålning och fasadtvätt även fasadmålning. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Vi vill ha med dig i vårt arbete!

Fasaden är inte bara det yttre skalet som representerar ditt hem utan är också den del som är mest utsatt för sol, vind och temperaturväxlingar. Fasaden behöver därför underhållas och vid ett professionellt utfört arbete håller en fasadmålning mellan 10-15 år. Vi på Lorné Tak & Fasadtvätt har många års erfarenhet av fasadmålning och vi hjälper dig att ta fram den perfekta nyansen och färgen för just dig och sedan utför vi arbetet, alltid med högsta kvalitèt.

Målare i Göteborg

Fasadmålning, steg för steg

Förarbetet vid en fasadmålning är avgörande för slutresultatet. Vi på Lorné Tak & Fasadtvätt har mångårig erfarenhet och vi lämnar garanti på slutfört arbete.

Innan det är dags för att tillsätta vald färg och nyans, ska fasaden

  • grundligt tvättas och rengöras från tidigare material
  • torka
  • grundmålas

Utöver fasadmålning erbjuder vi även tilläggstjänster såsom fönsterrenovering och målning av trappräcken. Vi hjälper er att skapa ett nytt och fräscht helhetsintryck.

Lorné Tak & Fasadtvätt utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402 520

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt